top of page

Group

Public·669 members

Досвід з українським брендом LU

Нещодавно вирішила трохи оновити свій гардероб і шукала щось просте, але водночас стильне для роботи та прогулянок. Натрапила на інтернет-магазин LU і замовила пару базових футболок, легку сукню та кілька топів для щоденного носіння.

10 Views
crazy thief322
crazy thief322
Dec 07, 2025

Я вже кілька місяців активно користуюся одягом від LU і чесно можу сказати, що це те, що я використовую, коли потрібен комфорт і одночасно акуратний зовнішній вигляд. Замовляла сукні, блузи, футболки і штани, і всі речі реально зручні, добре сидять і не втрачають форму після прання. Особливо ціную, що колекції лаконічні і без зайвих деталей, бо тоді легко складати образи на кожен день або для виходу в місто. Матеріали – це окремий плюс, бо переважно натуральні, іноді з додаванням еластану, що робить речі еластичними і комфортними для роботи та прогулянок. Мені також подобається, що є демісезонні і літні варіанти, бо можна підібрати щось під будь-яку погоду. Ще сподобалося, що кольори завжди спокійні, універсальні, і речі виглядають стильно без зайвого клопоту. Сайт зручний, замовлення приходять швидко, і якість одягу реально радує, тому завжди повертаюся, коли потрібно щось базове, але стильне.

Members

bottom of page